Accident în Piatra-Neamț. Impact între două mașini (FOTO)

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier ieri seară pe bulevardul Republicii din Piatra-Neamț. Toate persoanele implicate, inclusiv un copil de 4 ani, s-au autoevacuat înainte de sosirea serviciilor de urgență.

„La ora 22:40, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Republicii în municipiul Piatra-Neamț. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.” – a transmis ISU Neamț

Până la sosirea pompierilor toate persoanele s-au autoevacuat din autoturisme. Printre persoanele implicate s-a aflat și un băiețel de 4 ani care a fost evaluat medical la locul evenimentului de către echipajul Serviciului de Ambulanță.

„Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.” – a mai precizat ISU Neamț

ACTUALIZARE:

Potrivit Poliției Neamț, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, cei doi conducători auto întocmind documentația de constatare amiabilă.

Ambii conducători auto, o femeie în vârstă de 30 de ani și un bărbat în vârstă de 31 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neatenției la schimbarea benzilor de deplasare.

PUBLICITATE