Accident în Piatra-Neamț după ce un șofer a trecut „pe roșu”

Astăzi, 2 aprilie, în jurul orei 06.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Dimitrie Leonida din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din Hangu și un autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, din Piatra Neamț, care circulau din sensuri opuse.

Potrivit surselor noastre, bărbatul de 42 de ani a condus un auto pe strada Dimitrie Leonida, iar la intersecția cu strada Ozanei, nu a respectat culoare roșie a semaforului electric, continuându-și deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu auto condus din sensul opus de bărbatul de 49 de ani, care schimbase direcția de mers la stânga pentru a pătrunde pe strada Ozanei, pe culoarea verde a semaforului electric.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui bărbat, de 85 de ani, din județul Vaslui, pasager în autoturismul condus de bărbatul din Piatra Neamț.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE