Accident în Piatra-Neamț. A rupt cu mașina un copac și a intrat într-un magazin (FOTO)

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe strada Dimitrie Leonida din Piatra-Neamț, unde un vehicul a derapat, a lovit un copac și a ajuns în interiorul unui spațiu comercial. Echipajul SMURD a intervenit pentru a acorda primul ajutor șoferului care a suferit un atac de panică.

În această dimineață, la ora 05:51, un eveniment rutier a avut loc pe strada Dimitrie Leonida din municipiul Piatra-Neamț, necesitând intervenția promptă a serviciilor de urgență. Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamț (cu 4 autospeciale), împreună cu o ambulanță SMURD, au fost mobilizați pentru a gestiona situația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un autoturism, condus de un bărbat de 57 de ani, a deviat de pe traiectoria sa, a lovit violent un copac și a intrat într-un spațiu comercial situat în apropiere. Impactul a fost atât de puternic încât a necesitat intervenția pompierilor pentru a degaja vehiculul și pentru a asigura zona împotriva riscurilor de incendiu.

Șoferul autoturismului, singurul ocupant al mașinii la momentul accidentului, a suferit un atac de panică în urma impactului. Echipajul SMURD sosit la fața locului i-a oferit primul ajutor, însă bărbatul a refuzat transportul la spital pentru investigații suplimentare.

Pompierii au folosit echipamente specifice pentru a îndepărta copacul căzut peste autoturism și pentru a extrage vehiculul din spațiul comercial afectat. De asemenea, au fost luate măsuri de prevenire a incendiilor, pentru a asigura siguranța zonei afectate de accident.

PUBLICITATE