Accident în Piatra-Neamț. A intrat cu mașina într-un panou publicitar (FOTO)

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, pe strada Fermelor din Piatra-Neamț, unde un autoturism a ieșit de pe carosabil și a lovit un panou publicitar.

Potrivit pompierilor, în jurul orei 4:30, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani a deviat neașteptat de la traseul său, părăsind partea carosabilă și lovind violent un panou publicitar situat pe marginea drumului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Echipaje ale Detașamentului de Pompieri Piatra-Neamț, împreună cu un echipaj SMURD, s-au deplasat la fața locului pentru a acorda primul ajutor și pentru a preveni orice alte incidente care ar fi putut rezulta în urma accidentului, inclusiv riscul unui incendiu.

Conducătorul auto, singurul ocupant al vehiculului la momentul accidentului, a fost găsit conștient și a primit îngrijiri medicale imediate din partea paramedicilor SMURD, fiind ulterior transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Piatra-Neamț pentru evaluări suplimentare și tratament.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturim, pe strada Fermelor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un panou publicitar.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE