Accident în Neamț. Un șofer a intrat cu mașina într-un cap de pod (FOTO)

Un accident rutier a avut loc astăzi, în localitatea Mănoaia, comuna Costișa, unde un autoturism condus de un bărbat de aproximativ 70 de ani a intrat într-un cap de pod.

„La ora 11:06, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Mănoaia din comuna Costișa. Un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod.

La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Punctului de lucru Roznov și echipajul SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț.” – a transmis ISU Neamț

La sosirea pompierilor, conducătorul auto era evacuat din autoturism, nefiind necesară intervenția echipajelor de descarcerare.

„Bărbatul de aproximativ 70 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD TIM după care a fost transportat la UPU Piatra-Neamț.” – a mai precizat ISU Neamț

În același timp, pompierii au luat măsurile necesare pentru asigurarea zonei și prevenirea izbucnirii unui incendiu, având în vedere riscurile asociate unui asemenea accident.

ACTUALIZARE (ora 15:25) – „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un vehicul, din direcția Bacău spre Piatra-Neamț, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un podeț din beton.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE