Accident în Neamț. Un microbuz s-a răsturnat (FOTO)

Astăzi, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, pe raza comunei Săbăoani.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD – TIM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un microbuz a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț.

În microbuz se aflau trei persoane, conducătorul auto și doi pasageri.

Toți ocupanții microbuzului s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Aceștia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, refuzând transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Potrivit Poliției Neamț, în jurul orei 16.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au intervenit la un accident rutier produs pe DN 2, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 32 de ani, din județul Iași, conducea un microbuz pe DN 2, în afara localității Traian, nu s-ar fi asigurat în mod corespunzătoare la efectuarea manevrei de depășire, iar în momentul în care ar fi încercat să evite impactul cu un autoturism ce se deplasa din sensul opus, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se într-un șanț.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, acestuia fiindu-i acordate îngrijiri la fața locului de un echipaj medical.

De asemenea, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE