Accident în Neamț. Un american a adormit la volan și a intrat cu mașina într-un podeț (FOTO)

Astăzi, 30 aprilie, în jurul orei 09.40, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 208 G.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un cetățean american, de 48 de ani, conducea un autoturism pe Drumul Județean 208 G, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un podeț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit surselor noastre, accidentul rutier s-a petrecut pe fondul oboselii, șoferul adormind la volan.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

În această dimineață la ora 09:40, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Borșeni, comuna Războieni. Un autoturism, în care se afla doar conducătorul auto, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Războieni și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț .
În urma accidentului rutier conducătorul auto a rămas blocat în interiorul autoturismului.
Pompierii, cu ajutorul tărgii lopată, au scos din interiorul autoturismului un bărbat de aproximativ 49 de ani, conștient cu politraumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD TIM, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț.
Pompierii din cadrul SVSU Războieni au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț

PUBLICITATE
SURSĂfoto: Facebook / Comuna Războieni