Accident în Neamț. O șoferiță s-a răsturnat cu mașina (FOTO)

Astăzi, 5 aprilie, în jurul orei 14:20, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în Târgu-Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o femeie de 53 de ani, din Târgu-Neamț, conducea un autoturism pe strada Vadului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto.

„La locul producerii evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și Serviciul de Ambulanță (SAJ) Târgu Neamț.
Până la sosirea forțelor de intervenție, cele două persoane aflate în autoturism au fost evacuate de către participanții la trafic.
Două femei au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajelor SAJ și SMURD. O femeie a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.” – a transmis ISU Neamț

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE