Accident în Neamț. O mașină a derapat și a lovit o țeavă de gaz. Șoferul era beat

Un incident rutier a avut loc ieri în localitatea Lunca, comuna Vânători Neamț, unde un autoturism a părăsit drumul și a lovit o țeavă de gaz.

Conducătorul auto s-a autoevacuat și nu a necesitat îngrijiri medicale, în timp ce pompierii au intervenit pentru prevenirea unui potențial incendiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La ora 18:27 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Lunca din comuna Vânători Neamț. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a lovit o țeavă de gaz.

La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Târgu-Neamț.

Până la sosirea forțelor de intervenție conducătorul auto s-a autoevacuat. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale.” – a transmis ISU Neamț

Pompierii prezenți la locul accidentului au luat măsuri de precauție pentru prevenirea și stingerea unui potențial incendiu, asigurând securitatea zonei afectate.

De asemenea, a fost solicitată intervenția unui echipaj din partea operatorului economic responsabil cu distribuția gazelor naturale, pentru a remedia defecțiunea apărută în urma impactului.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Lunca, conducea un autoturism pe strada Sf. Teodora, din localitatea Vânători-Neamț, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în șanțul de pe partea stângă a părții carosabile și producând avarii unei conductă de gaz.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE