Accident în Neamț. O femeie și un tânăr au ajuns la spital (FOTO)

Astăzi, 17 noiembrie, în jurul orei 13.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe o stradă din Bicaz.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Bicaz, conducea un autoturism pe strada Izvorul Muntelui din Bicaz, pe un sector de drum în curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 46 de ani, din Farcașa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducători auto.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje cu ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Bicaz, două echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj de pompieri voluntari din cadrul SVSU Bicaz cu autospeciala din dotare.

Pompierii, cu ajutorul mijloacelor și procedeelor specifice, au acționat pentru descarcerarea femeii. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Piatra Neamț.
Celălaltă victimă, a fost preluată de un echipaj de la SAJ și transportat la spitalul din Bicaz.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Pe perioada intervenției, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de circulație.

PUBLICITATE