Accident în Neamț. O femeie și un copil de 5 ani au fost răniți (FOTO)

O femeie de 34 de ani și un copil de 5 ani au fost răniți într-un accident rutier ce a avut loc astăzi, în jurul orei 16:00 în localitatea Traian din comuna Săbăoani.

„La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane.
Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele s-au autoevacuat.” – au transmis pompierii nemțeni

Potrivit acestora, o femeie de 34 de ani și un copil de 5 ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind preluați și transportați de echipajul SMURD la CPU Roman.

ACTUALIZARE (Poliția Neamț):

La data de 26 iulie, în jurul orei 16:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 2, în afara localității Traian.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Cordun, conducea un autoturism, din direcția Roman către Traian, ar fi efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal continuu, fiind acroșat de un autoturism, ce se deplasa în spatele său, pe același sens.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri cu vârste de 5, respectiv 34 de ani, din al doilea autoturism.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE