Accident în Neamț. Motociclist prins sub un autoturism (FOTO)

Un motociclist a rămas blocat sub un autoturism după un accident rutier ce a avut loc astăzi, în jurul orei 13:00, în orașul Târgu Neamț, pe strada Mărășești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Târgu Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Până la sosirea forțelor de intervenție, motociclistul care a ajuns sub autoturism a fost scos de participanții la trafic.

Bărbatul a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță și transportat la spitalul din Târgu-Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și vor curăța carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un bărbat de 51 de ani, din Poiana Teiului, conducea un autoturism pe strada Mărășești, ar fi acroșat un tânăr de 24 ani, din Târgu-Neamț, care se deplasa în calitate de motociclist, în fața sa.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 24 de ani, care a fost preluat de un echipaj medical specializat și transportat la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

PUBLICITATE