Accident în Neamț. Impact între un TIR și un autoturism (FOTO)

Astăzi, în jurul orei 13:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe raza localității Bistricioara, comuna Ceahlău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului și un echipaj cu ambulanță de la Serviciul de Ambulanță (SAJ) Ceahlău.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și un TIR.

În urma impactului a rezultat o victimă, conducătoarea autoturismului (20 ani).

Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SAJ,  refuzând transportul la spital.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Potrivit Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate a reieșit că în timp ce o tânără, în vârstă de 20 de ani, din județul Bihor, conducea un autoturism pe drumul național 15, în localitatea Bistricioara, pe un sector de drum în curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, moment în care ar fi pătruns într-o parcare, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule ce era staționat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tinerei.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE