Accident în Neamț! Impact între 3 mașini și un TIR

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, în jurul orei 16:30, pe DN 15 C, în localitatea Sacalușești.

Din primele informații, ar fi vorba despre un impact între 3 autoturisme și un TIR

Potrivit primelor date transmise de autorități, ar fi doar o victimă.

Se circulă pe un singur sens de mers, traficul fiind dirijat de polițiștii rutieri.

ACTUALIZARE:

Astăzi, 25 februarie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15 C.

Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs între un autoturism condus de o femeie, de 40 de ani, din Bălțătești și un autoturism condus de un tânăr, de 25 de ani, din județul Harghita, care circulau din sensuri opuse.

Din impact, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un autovehicul condus de un tânăr de 21 de ani, din Agapia, iar cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un ansamblu de vehicule condus de un bărbat, de 36 de ani, din Hangu.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea femeii, a conducătorului auto din județul Harghita și a unui tânăr, de 21 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta.

Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE