Accident în Neamț. Impact între 2 mașini în care se aflau 7 persoane (FOTO)

Un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau 7 persoane, a avut loc astăzi, 25 februarie, în jurul orei 12:15, pe E 85, în comuna Horia.

Potrivit Poliției Neamț, din primele cercetări a reieșit că în timp ce un bărbat de 74 de ani, din Horia, ar fi efectuat manevre pentru ieșirea dintr-o curte, ar fi fost acroșat de un autoturism, condus de un bărbat de 66 de ani, din București, care se deplasa din direcția Bacău spre Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto de 74 de ani și a unei pasagere de 67 de ani, din același autoturism.

„Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii au găsit într-unul din autoturisme o persoană încarcerată.

Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei femei, pasageră în autoturism. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD TIM ulterior fiind transportată la CPU Roman.

Conducătorul auto a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD EPA, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Cinci persoane din celălalt autoturism implicat s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.” – a transmis ISU Neamț

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de circulație.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE