Accident în Neamț. Drum blocat pe ambele sensuri (FOTO)

Un accident rutier a avut loc în această seară în Neamț, în jurul orei 23:00, iar drumul este blocat, anunță reprezentanții IPJ Neamț.

Din primele informații, ar fi vorba despre un accident rutier cu un singur autoturism implicat și o posibilă victimă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mașina s-a răsturnat, iar drumul (DN 15), în zona localității Bistricioara, este momentan trafic blocat pe ambele sensuri.

ACTUALIZARE:

Astăzi, 14 mai, în jurul orei 23.05, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15 B, în afara localității Bistricioara.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr, de 18 de ani, din Poiana Teiului, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe cupola autoturismului.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 18 ani, pasager în autoturismul implicat în evenimentul rutier.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE