Accident în Neamț! Drum blocat după ce un TIR încărcat cu bere s-a răsturnat (FOTO)

Articolul continuă după anunț

Ieri seară, în jurul orei 21:30, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier în urma căruia un TIR încărcat cu bere s-a răsturnat la intrarea în localitatea Petru Vodă, comuna Poiana Teiului.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii  cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare de la Garda II Poiana Teiului și o ambulanță SMURD de la Detașamentul Târgu Neamț și pompieri voluntari din cadrul SVSU Pipirig cu autospeciala din dotare.

În urma accidentului rutier produs a rezultat o victimă,  șoferul TIR-ului în vârstă de 39 de ani. Acesta a fost preluat de echipajul de paramedici și transportat la CPU Târgu Neamț.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au ajutat la degajarea carosabilului.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP), autotrenul răsturnat a blocat un sens de mers.

Se circulă pe 1/2 din cale, iar la fața locului se află lucrători de la Districtul Călugăreni.” – a transmis DRDP în această dimineață

ACTUALIZARE:

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 39 de ani, din județul Mureș, conducea un ansamblu de vehicule pe DN 15 B, în localitatea Petru Vodă, pe direcția Petru Vodă – Tîrgu Neamț, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se pe partea dreaptă a sensului său de mers, blocând astfel traficul rutier.

Ansamblul de vehicule a fost repus pe roți și scos în afara părții carosabile. În prezent, traficul rutier nu este blocat, circulându-se în condiții normale.

Reprezentanții societății comerciale au adus la fața locului un alt ansamblu de vehicule pentru preluarea mărfii.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului ansamblului de vehicule, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.