Accident în Neamț. Doi tineri răniți după ce s-au răsturnat cu mașina

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de 27-28 aprilie în localitatea Bistricioara, unde un tânăr de 18 ani a pierdut controlul autoturismului, răsturnându-se și rănindu-se atât el, cât și pasagerul său.

„La data de 28 aprilie a.c.,în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 155C, în localitatea Bistricioara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 18 ani, conducea un autoturism, în localitatea Bistricioara, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se.” – a transmis Poliția Neamț

În urma accidentului, atât conducătorul auto cât și un alt tânăr, au fost răniți necesitând intervenția medicală urgență.

Victimele au fost preluate de serviciile de urgență și transportate la spital pentru îngrijiri.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămarea corporală din culpă.” – au mai precizat polițiștii

PUBLICITATE