Accident în Neamț. Doi tineri răniți după ce au lovit cu mașina un capăt de pod

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în Bicaz-Chei, după ce o mașină a intrat într-un capăt de pod. În urma impactului, un tânăr de 28 de ani și un minor de 17 ani au fost răniți.

„La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ127A, în localitatea Bicaz Chei.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Bicaz-Chei, conducea un vehicul, pe DJ 127A, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, intrând în coliziune cu un capăt de pod, aflat pe partea dreaptă a sensului de deplasare.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit poliției, înainte de sosirea forțelor de ordine, autoturismul a fost deplasat pe acostamentul din partea opusă, acțiune efectuată fără aprobarea polițiștilor, complicând astfel cercetările inițiale.

Evenimentul a avut ca rezultat rănirea conducătorului auto și a unui minor de 17 ani, care se afla ca pasager în mașină la momentul impactului.

„În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea ori modificarea locului accidentului, fără încuviințarea poliției.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE