Accident în Neamț. Doi răniți după ce o mașină s-a răsturnat (FOTO)

Astăzi, în jurul orei 13:10, pompierii nemțeni au fost înștiințati despre un accident rutier produs la ieșirea din comuna Dobreni spre Bodești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere,  o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma accidentului rutier un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În autoturism se aflau două persoane.

Cele două persoane aflate în autoturism au fost scoase de către participanții la trafic,  până la sosirea forțelor de intervenție.

Aceasta au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, după care au fost transportate la spital.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier a reieșit că, în timp ce un bărbat de 79 de ani, din Tîrgu-Neamț, conducea un autoturism pe DN 15 C, din direcția Piatra Neamț-Tîrgu-Neamț, în afara localității Dobreni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a intrat în coliziune cu un parapet metalic care delimita un podeț, după care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-un șanț. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a soției sale, în vârstă 78 de ani. Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE