Accident în Neamț. Aflat sub influența alcoolului, a intrat cu motocicleta în pârâu

Polițiștii din Bicaz au intervenit la un accident rutier în Borca, unde un bărbat de 54 de ani, sub influența alcoolului, a intrat cu motocicleta într-un pârâu. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului.

„La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 22:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, un vehicul a intrat în pârâul din localitatea Borca.

Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost identificat un bărbat, în vârstă 54 de ani, din localitatea Borca, care în timp ce conducea unui motociclu pe strada Pârâul Ungurului înspre amonte, ar fi pierdut controlul acestuia și a intrat în pârâu.” – a transmis Poliția Neamț

Polițiștii au observat că șoferul emana halenă alcoolică și l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.” – au mai precizat reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE