Accident în comuna Alexandru cel Bun. Impact între două mașini (FOTO)

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc astăzi, 29 decembrie, în jurul orei 11:30, în localitatea Viișoara, din comuna Alexandru cel Bun.

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț și SAJ Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Toate persoanele s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.” – a transmis ISU Neamț

O femeie de 38 de ani, pasageră într-unul din cele două autoturisme, ce a necesitat îngrijiri medicale, a fost preluată de echipajul Serviciului de Ambulanță și transportată la spitalul din Piatra-Neamț.

„Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.” – a mai transmis ISU


ACTUALIZARE (Poliția Neamț):

„Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 52 de ani, din Alexandru cel Bun, conducea un autoturism, din direcția Piatra-Neamț spre Bicaz, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, ce circula în fața sa, condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani din județul Timiș.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei, în vârstă de 38 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

PUBLICITATE