Accident în comuna Alexandru cel Bun (FOTO)

Un accident rutier a avut loc în această seară, în jurul orei 20:00, în localitatea Bistrița, comuna Alexandru cel Bun.

Potrivit primelor informații de la fața locului, ar fi vorba despre două autoturisme implicate, în care se aflau 5 persoane.

La fața locului s-au deplasat pompierii nemțeni, echipajele SMURD și polițiștii rutieri pentru efectuarea cercetărilor.

ACTUALIZARE (ora 21:35) – ISU Neamț: „În această seară, în jurul orei 20:15, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Bistrița din comuna Alexandru cel Bun.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane.
Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele s-au autoevacuat.

Unul din conducătorii auto, un bărbat de 33 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluat și transportat de echipajul SAJ la UPU Piatra Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.” – a transmis ISU Neamț

ACTUALIZARE (ora 8:30) – Poliția Neamț: „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism, în localitatea Alexandru cel Bun, din direcția Bicaz spre Piatra-Neamț, ajuns în apropierea intersecției cu Drumul Județean 155H, ar fi inițiat o manevră de depășire, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din București, care se afla pe același sens și ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a primului conducător auto.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”

PUBLICITATE