Accident în centrul orașului Piatra Neamț. Șoferul beat a lovit 2 mașini și s-a oprit în bancă


Un accident a avut loc în această dimineață, în centru municipiului Piatra Neamț, . Un autoturism marca Audi, a ajuns în clădirea Băncii Românești de pe bulevardul Republicii, în imediata apropiere a sensului giratoriu de la Hotel Central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii nu au finalizat cercetarea dar se pare că un bărbat de 33 de ani din Piatra Neamț în timp ce conducea un autoturism marca Audi, pe b-dul Decebal, la intersecția cu b-dul Republicii ar fi virat dreapta, moment în care a pătruns pe contrasens intrând în coleziune cu două autoturisme.

În urma impactului cu cel de-al doilea autoturism a ricoșat în afara părții carosabile, intrând în rampa pentru persoane cu dizabilități a băncii Românești. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului celui de-al doilea autoturism, care a fost transportat la spital.

Bărbatul care a produs accidentul a fost testat și a reieșit că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

sursa foto tvmneamt.ro

PUBLICITATE