Accident groaznic în Roznov. Două persoane și-au pierdut viața


Accident mortal în localitatea Roznov. Un motociclist și o femeie au murit. Accidentul a avut loc în jurul orei 8:30 în fața unui magazin din apropierea fostului spital din Roznov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, un motociclist (un tânăr din Săvinești) care se deplasa pe direcția Zănești – Piatra-Neamț a depășit un tir și a accidentat o femeie (de aproximativ 73 de ani din Roznov) care traversa neregulamentar. În urma impactului, femeia a fost aruncată la o distanță de 100 metri, iar motociclistul a fost aruncat într-un semn de avertizare (de pe marginea drumului). Ambii și-au pierdut viața pe loc. Martorii susțin că zona este foarte periculoasă și cer să se pună o trecere de pietoni.

Traficul a fost oprit iar coada de mașini se întindea la peste 1 km.

Vezi și Accidentul din Roznov – Comunicatul Poliției. Motociclistul nu avea permis

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din pricina unui accident rutier (un motociclist a lovit un pieton), circulația pe DN15 Bacău — Piatra Neamț este întreruptă pe ambele sensuri la intrarea în orașul Roznov (jud. Neamț) dinspre Bacău. Polițiștii rutieri deviază traficul ușor pe Strada Libertății, din localitate.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Neamț, circulația pe DN15 Bacău – Piatra Neamț a fost reluată, pe un fir alternativ.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE