Accident groaznic la Girov – 17 iulie. Trei tineri au murit iar unul este în stare gravă


Azi, 17 iulie, în jurul orei 1:30, a avut loc un accident rutier soldat cu 3 tineri morți și unul în stare gravă, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un capăt de pod. Accidentul a avut loc în satul Căciulești din comuna Girov, județul Neamț.

Din primele informații, șoferul N.M., 24 ani, aflat la volanul unui autoturism Mercedes cu numere roșii (cumpărat de o săptămână), venea de la discotecă spre casă împreună cu alți 3 prieteni (P.Ș., D.M. și N.D.). Toți cei 4 (cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani) locuiau în Căciulești și din spusele martorilor, se pare că șoferul avea permisul suspendat și mașina rula cu viteză foarte mare înaintea impactului. Dintre aceștia, doar D.M. (care se afla pe bancheta din spate) a fost transportat la spital în stare gravă, ceilalți trei fiind declarați decedați, în ciuda eforturilor de resuscitare.

„În momentul impactului, am ieșit afară și am văzut mașina. Băieții erau încarcerați și am reușit să scoatem doi dintre ei, aflați pe bancheta din spate. În momentul ală toți cei patru erau în viață. Din ce am înțeles aceștia veneau de la discotecă” a declarat un martor

Vezi și Accidentul din Girov – comunicatul Poliției Neamț. Șoferul avea permisul reținut

PUBLICITATE
loading...