Accident grav în Neamț. Impact între două mașini. Una s-a răsturnat

Un accident de circulație, cu victime, a avut loc astăzi, 27 octombrie, în județul Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19:15 la ieșirea din municipiul Roman spre Iași (la aproximativ 500 de metri de Dedeman).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații ar fi vorba despre un impact între două autoturisme în urma căruia au rezultat 4 victime. Una din mașini s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat și pompierii cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Când au ajuns la locul intervenției, pompierii au constatat că cele două victime (neîncarcerate) provin din autoturismul răsturnat în care de aflau 5 persoane. Victimele au fost preluate de echipajul SMURD și de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, fiind transportate la spital.

Ambulanța SMURD s-a întors la locul accidentului rutier pentru a mai prelua două persoane care acuzau dureri, una la nivelul gâtului și una la nivelul unui membru superior. Cele două persoane provin tot din autoturismul răsturnat și au fost transportate la CPU Roman.

foto: Facebook
PUBLICITATE