Accident grav în Neamț. Traficul rutier este blocat (ultima oră)

Un grav accident rutier a avut loc în această seară, în jurul orei 20:00.

Potrivit reprezentanților Poliției Neamț, evenimentul rutier s-a petrecut pe DN2 (E85), în localitatea Traian (comuna Săbăoani).

Din primele informații, în urma accidentului o mașină să răsturnat. Se pare că ar fi vorba despre 2 victime, dintre care una este încarcerată.

Conform polițiștilor, circulația este blocată total.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autoturism a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanț, pe DN 2 Roman – Suceava, în zona localității Traian, județul Neamț.

Circulația este oprită pentru desfășurarea intervenției de extragere a unei persoane din autovehiculul avariat și cercetarea cauzelor producerii accidentului.

Se estimează reluarea traficului după ora 21.20.” – a transmis Poliția Română

ACTUALIZARE 1

ISU Neamț:

„În jurul orei 20:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85 în localitatea Traian din comuna Săbăoani.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD) și SAJ Roman (o ambulanță).

Un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț. O persoană s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție iar o altă persoană a rămas încarcerată.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au acționat pentru scoaterea victimei rămasă încarcerată. Ulterior, victima o femeie de 49 de ani, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la CPU Roman.

De asemenea s-a acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.”

ACTUALIZARE 2

Poliția Neamț:

„La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN2, în afara localității Traian.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 52 de ani, din județul Iași, conducea un autoturism, pe DN2, în afara localității Traian, din direcția Roman spre Iași, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei pasagere în vârstă de 49 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”

PUBLICITATE