Accident grav în Neamț. Traficul rutier a fost blocat (FOTO)

Astăzi, 21 decembrie, în jurul orei 13.40, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 2, în localitatea Tupilați.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că accidentul s-a produs între două autoturisme, conduse de un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Roman și o femeie, de 31 de ani, din Roman, care circulau din sensuri opuse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit surselor noastre, se pare că șoferul ar fi pătruns pe sensul opus de mers.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 62 de ani.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD ( TIM și EPA ).

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau 5 persoane. O persoană (conducătorul unui autoturism) a rămas încarcerată. 

Pompierii au acționat pentru descarcerarea unui bărbat de 62 de ani. Victima, semiconștientă, a fost preluata de echipajul SMURD TIM și transportat la CPU Roman.

Echipajul SMURD EPA a preluat din celălalt autoturism implicat în accident un copil de 1 an și l-a transportat la CPU Roman.

Militarii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, traficul rutier a fost blocat pentru măsurătorile Poliției.

Femeia a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor suferite, bărbatul în cauză nu a putut fi testat alcoolscopic.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE