Accident grav în Neamț. Trafic blocat (FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 18:20, în localitatea Poiana Largului din comuna Poiana Teiului.

Potrivit ISU Neamț, în evenimentul rutier au fost implicate o autocisternă în care se afla doar conducătorul auto și o mașină 8+1 în câte se aflau 7 persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului. Nu sunt persoane încarcerate.” – a precizat ISU Neamț.

Reprezentanții Poliției Române au precizat că traficul rutier este oprit pe ambele sensuri și se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

ACTUALIZARE (ora 18:51) – Poliția Neamț: „Astăzi, în jurul orei 18:20, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15, în Poiana Largului.

În evenimentul rutier a fost implicată o cisterna condusă de un bărbat de 39 de ani și un microbuz de persoane, condus de un bărbat de 49 de ani.

Din primele date o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La acest moment traficul blocat pe ambele sensuri. Cisterna nu este încărcată

ACTUALIZARE (ora 19:30) – ISU Neamț: „Rectificare: În autoturism se aflau 4 pasageri și conducătorul auto.

Un bărbat de aproximativ 52 de ani, pasager în autoturism, cu leziuni la membrul superior stâng și dureri la nivelul toracelui, a fost preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la CPU Târgu-Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

ACTUALIZARE – Poliția Neamț:

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, pasager în microbuz.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE