Accident grav în Neamț! Remorca unei autoutilitare s-a desprins şi a lovit un taxi (FOTO)

Astăzi, 27 noiembrie, în jurul orei 10.20, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 15.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din județul Iași, conducea o autoutilitară ce tracta o remorcă pe drumul național 15, în localitatea Zănești, la un moment dat remorca s-ar fi desprins de vehiculul în cauză și ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 60 de ani, din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto din Piatra Neamț.

Potrivit ISU Neamț, „la locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Ajunși la locul producerii evenimentului,  pompierii au constatat că remorca unui TIR s-a desprins și a lovit un autoturism în care se aflau două persoane, iar conducătorul autoturismului a rămas încarcerat.

Pompierii au scos din interiorul autoturismului un bărbat de 60 de ani, conștient și cooperant.
Victima a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la UPU Piatra Neamț.”

Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE
SURSĂfoto: ISU Neamț ; Facebook/ Balaşa Iustin Constantin ; Dobos Robert