Accident grav în Neamț. O mașină a căzut de pe un pod (FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață, după ce o mașină condusă de un șofer beat a căzut de pe un pod din comuna Bodești.

În această dimineață,  în jurul orei 05:50, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre un accident rutier produs pe raza comunei Bodești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere,  o autospecială pentru descarcerare,  o ambulanță SMURD EPA și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ .

Un autoturism, în care se aflau 3 persoane, a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod în râul Cracău, pe raza localității Bodeștii de Jos.

Până la sosirea forțelor de intervenție o persoană s-a autoevacuat.

Alte 2 persoane, neîncarcerate,  au fost scoase din interiorul autoturismului de către pompieri.

Toate cele trei victime (2 bărbați și o femeie) au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, după care au fost transportate la UPU Piatra Neamț.

Pompierii au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 26 de ani, din Bodești, conducea un autoturism pe DJ 155 G, din direcția Bodești către Bodeștii de Jos, ar fi părăsit partea carosabilă, a rupt balustrada unui pod, răsturnându-se în râul Cracău.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului și a altor doi pasageri, ambii de 22 ani, din Bodești, ce se aflau în vehicul.

Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE