Accident grav în Neamț. Două persoane au murit după ce s-au răsturnat cu mașina (FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

 

Două persoane au fost găsite decedate după ce mașina în care se aflau ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat pe cupolă. Potrivit surselor noastre, incidentul ar fi avut loc azi-noapte între localitățile Podoleni și Zănești.

În această dimineață, în jurul orei 7:30, un echipaj de poliție, ce desfășura activități de patrulare, a observat un autoturism răsturnat pe cupolă, pe un teren agricol, pe Drumul Național 15, în afara localității Podoleni.

Din nefericire, echipajul medical care a intervenit la fața locului a declarat decesul a două persoane.

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Punctul de lucru Roznov (o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD) și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială pentru descarcerare).
Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. În autoturism se aflau două persoane.
Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au scos din autoturism doi bărbați ce nu prezentau semne vitale.” – a transmis ISU Neamț

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Conform IPJ Neamț, în urma verificărilor preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că autoturismul în cauză ar fi fost sustras, în noapte de 16 spre 17 noiembrie, de pe raza județului Bacău.

Totodată, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Piatra Șoimului.

Actualizare: Polițiștii au stabilit identitatea pasagerului, un bărbat de 32 de ani, din Cândești.

foto: neamt365.ro
foto neamt365.ro
PUBLICITATE