Accident grav în Neamț, cu victime, după un impact între 3 mașini (FOTO)

Astăzi, la ora 10:30, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Vânători Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Târgu Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme în care se aflau șase persoane.

În urma evenimentului rutier, o persoană a rămas încarcerată.” – a transmis ISU Neamț

Pompierii au acționat pentru descarcerarea unui bărbat în vârstă de 67 de ani, pasager într-un autoturism.

Aceasta a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.

Alte 2 persoane, au necesitat îngrijiri medicale. Două femei de 49 și 70 de ani au fost preluate de un echipaj de la SAJ în vederea transportului la CPU Târgu Neamț.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 67 de ani, din București, conducea un autoturism pe Drumul Național 15 B, din direcția Târgu-Neamț spre Pipirig, pe un sector de curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care ar fi intrat în coliziune cu două autoturisme conduse de două femei, de 49, respectiv 50 de ani, din Pipirig și București, care circulau din sens opus.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea femeii de 49 de ani și a unei pasagere de 70 de ani, din același autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.” – a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

PUBLICITATE