Accident grav în Neamț. 3 victime încarcerate (FOTO)

În această seară, în jurul orei 20:55, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Brusturi.

În urma accidentului rutier,  în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț, au rezultat trei victime blocate în interiorul acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și două echipaje de la SAJ cu două ambulanțe.

Pompierii militari au descarcerat cele trei victime din autoturism.

Toate victimele au fost preluate de echipajele de pe ambulanțe și transportate la CPU Târgu Neamț.

Au fost asigurate de către pompieri și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Potrivit IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț a reieșit că, în timp ce un bărbat de 71 de ani, din județul Suceava, conducea un autoturism pe DN 15 C, în localitatea Brusturi, din direcția Tîrgu-Neamț-Fălticeni, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă periculoasă la stânga, moment în care a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a două femei de 47, respectiv 77 de ani, din Suceava, pasagere în același autoturism.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE