Accident grav în Iași, între un microbuz şi un TIR. 17 persoane implicate (FOTO-VIDEO)

Un accident grav a avut loc în această seară în judeţul Iaşi, pe raza localităţii Vânători. A fost activat planul roșu de intervenție. – notează MESAJUL.ro

Un TIR a lovit un microbuz în care se aflau 16 persoane. 14 victime au fost scoase din mașina lovită imediat, iar pentru alte 2 a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Avand in vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul județului a fost activat Planul Rosu de Interventie.

La fata locului, echipajele operative intervin cu 2 mașini de stingere, 1 autospeciala de descarcerare și 1 autospeciala pentru transport victime multiple.

Totodata, pentru optimizarea intervenției, in teren acționează și 2 ambulante SMURD, 1 autospeciala de terapie intensiva mobila și 2 ambulante apartinand Serviciului Județean de Ambulanta.” – au transmis reprezentanții ISU

Doua femei au suferit ranile cele mai grave. O pacienta de 59 de ani, cu fractura de bazin, transportata la Spitalul „Sf. Spiridon” si alta, tot de 59 de ani, cu traumatism cranian, transportata la Spitalul de Neurochirurgie.

PUBLICITATE