Accident grav, cu victime încarcerate, în Neamț (FOTO)

Astăzi, în jurul orei 16.40, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul județean 207, în localitatea Sagna.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Sagna, conducea un autoturism pe drumul județean 207, în localitatea Sagna, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager, în vârstă de 59 de ani, din autoturismul în cauză.

Potrivit primelor informații, cele două victime erau încarcerate.

„La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman.
Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au intervenit pentru descarcerarea celor două victime, doi bărbați de 43 și 59 de ani.” – a transmis ISU Neamț

Conducătorul auto a fost preluat de un echipaj de ambulanță, fiind transportat la o unitate medicală unde îi vor fi recoltate probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

În acest moment polițiștii dirijează traficul rutier în zonă.

PUBLICITATE