Accident grav, cu victime, în Neamț (FOTO)

Un grav accident rutier, cu victime, a avut loc în urmă cu puțin timp în județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 10, în comuna Gâdinți.

Din primele informații, două persoane au fost rănite.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță.

Potrivit ISU Neamț, Prin apel la 112, în jurul orei 10:10, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Gâdinți.

În urma accidentului rutier produs între un autotren și două autoturisme au rezultat două victime neîncarcerate,  conștiente.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială pentru descarcerare și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ Roman.

Cele două victime au fost preluate de echipajele de la SAJ și transportate la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier și lichidele combustibile.

Conform Poliției Neamț, din cercetările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman a reieșit că, în timp ce o tânără de 21 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe DJ 207 D, la intersecția cu DN 15 D, în localitatea Gâdinți, ar fi pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 48 de ani, din Vaslui, care circula din direcția Roman-Vaslui.

Din impact, autoturismul în cauză a fost proiectat într-un alt autovehicul condus de un bărbat de 45 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a tinerei și a unui pasager din autoturismul condus de aceasta, în vârstă de 25 de ani, din Roman.

Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE
SURSĂfoto: Facebook / Radar Roman Oficial - captura