Accident grav, cu victime, în Neamț (FOTO)

În această dimineață, în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 15 C, în localitatea Răucești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o femeie de 44 de ani, din Răucești, conducea un autoturism pe Drumul Național 15 C, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism, moment în care un alt autoturism angajat în depășirea acestuia, condus de o femeie, de 33 de ani, din Brusturi, a încercat să evite coliziunea, părăsind partea carosabilă și intrând într-un copac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea femeii din Brusturi și a doi minori, în vârstă de 3 ani și 8 ani, pasageri în același autoturism.

„La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

În urma accidentului rutier o persoană a rămas încarcerată, celelalte persoane evacuându-se până la sosirea forțelor de intervenție.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice și cu targa lopată au intervenit pentru evacuarea unei femei de 33 de ani din interiorul autoturismului. Aceasta a fost preluată de echipajul de la SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.

O fetiță de 8 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Târgu Neamț.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț

Ambele femei au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE