Accident grav, cu 8 victime, în Neamț, surprins de camere (VIDEO)

Astăzi, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 12 C, în localitatea Neagra.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr, de 25 de ani, din județul Sălaj, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sensul opus de deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto și a 6 pasageri din cele două autoturisme.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Traficul este blocat momentan pe ambele sensuri.

ACTUALIZARE (ora 20:05) – În 30 minute se reia traficul. Al doilea conducător auto este o femeie de 36 de ani din județul Galați.

ACTUALIZARE (ora 20:30) – Femeia a fost descarcerată. În autoturismul pe care aceasta îl conducea se aflau în total 4 persoane (ea, soțul și 2 copii minori) care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În celălalt autoturism se aflau 5 tineri care nu au nevoie de îngrijiri medicale.

4 persoane transportate la CPU Bicaz și ulterior una dintre ele a fost transferată la UPU Piatra-Neamț. Deocamdată nu este declarată nicio persoană decedată.

La momentul deplasării spre CPU/UPU erau stabile din punct de vedere hemodinamic.

Vezi video pe pagina noastră de Telegram – t.me/stiri_neamt

PUBLICITATE