Accident grav, cu 3 victime, în Neamț (FOTO)

Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe raza localității Topolița, comuna Grumăzești.

Accidentul rutier s-a produs între un autoturism și o autoutilitară în care se aflau patru persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La  locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

În urma producerii accidentului rutier, conducătoarea autoturismului a rămas blocată în interiorul acestuia. Forțele de intervenție, cu ajutorul tărgii lopată, au acționat pentru scoaterea victimei în condiții de siguranță.

Victima, o femeie de 32 de ani, a fost preluată de un echipaj de la SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.

Din accident au rezultat încă două victime: conducătorul autoutilitarei (bărbat de 21 de ani) și un pasager din autoutilitară (45 de ani).

Cele două persoane au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la CPU Târgu Neamț.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Astăzi, 11 decembrie, în jurul orei 12.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu- Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul județean 155 I.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, accidentul s-a produs între un autoturism condus de o femeie, de 32 de ani, din Grumăzești și o autoutilitară condusă de un tânăr de 21 de ani, din Petricani, care circulau pe drumul județean 155 I, în localitatea Topolița, din sensuri opuse.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducători auto și a unei femei, de 45 de ani, din Petricani, pasageră în autoturismul condus de tânărul în cauză.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier. – au transmis politistii.

PUBLICITATE