Accident, furt și spargere la Poliție. Noaptea „nebună” a unui tânăr șofer din Neamț

Un șofer din Neamț a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a condus băut, a provocat un accident, a furat două permise și a încercat să spargă un geam al poliției în județul Bihor.

Pe 28 decembrie, un șofer de 25 de ani din Neamț a fost implicat într-un accident rutier în Bihor. Aflat sub influența alcoolului, cu o alcoolemie de 0,47 mg/l, bărbatul a intrat într-o intersecție fără să se asigure, lovind un autoturism și proiectând remorca într-un alt vehicul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Din investigațiile efectuate de polițiști, s-a constatat că un bărbat de 25 de ani, din comuna Dobreni, județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism, cu care tracta o remorcă, pe strada Bisericii, la intersecția cu strada Crișului, nu ar fi acordat prioritate de trecere, fiind acroșat de un autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani, din Oradea. În urma impactului, remorca a fost proiectată într-un alt autoturism, care staționa în parcarea unei societăți comerciale” – au transmis polițiștii bihoreni.

Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime.

După testarea alcoolemiei și prelevarea de probe de sânge, a fost dus la postul de poliție pentru audieri.

În timp ce se afla în incinta Postului de Poliție pentru întocmirea de către polițiști a actelor procedurale, tânărul din Neamț a furat permisele de conducere ale celorlalți șoferi implicați în accident și a plecat.

Mai târziu, în jurul orei 3:00, a încercat să intre în clădirea poliției, spărgând un geam, pentru a-și recupera propriul permis, însă fără succes. După, ar fi plecat de la sediul poliției cu același autoturism implicat în accident și l-ar fi condus până în zona comunei Bratca, staționând într-o parcare.

Vineri dimineață, pe 29 decembrie, polițiștii l-au găsit adormit în mașina sa, încă sub influența alcoolului, cu o alcoolemie de 0,28 mg/l.

A fost reținut și acuzat pentru conducere sub influența alcoolului, sustragere de înscrisuri oficiale și tentativă de sustragere.

Ulterior, a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea și apoi Judecătoriei Oradea, unde instanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Video de la accident poate fi văzut AICI

PUBLICITATE