Accident de muncă mortal în Piatra-Neamț. Femeie prinsă într-un utilaj pentru sortarea deșeurilor la SC Brantner

Astăzi, la ora 09:50, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană este prinsă într-un utilaj pentru sortarea deșeurilor la SC Brantner Servicii Ecologice din municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au extras din utilaj (bandă transportoare pentru sortarea deșeurilor) o femeie în vârstă de 44 de ani ce nu prezenta semne vitale.

Astăzi, 1 aprilie, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de muncă la o societatea comercială din Piatra Neamț.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o femeie, în vârstă de 44 de ani, din Mărgineni, desfășura activități specifice la o bandă transportoare pentru sortarea deşeurilor, ar fi fost prinsă în utilajul respectiv.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj medical, care a constatat decesul acesteia.

Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

PUBLICITATE