Accident cu victime la Alexandru cel Bun. Impact între o autocisernă și un autoturism (FOTO)

Un accident grav, cu victime, a avut loc astăzi, 7 iunie, în jurul orei 13:20, pe DN 15, în comuna Alexandru cel Bun.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane și o autocisernă în care se afla doar conducătorul auto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului au fost solicitate echipajele ISU Neamț și ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

„Până la sosirea forțelor de intervenție, o femeie de 73 de ani, pasageră în autoturism, a fost scoasă de participanții la trafic. Acesta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spitalul din Piatra-Neamț.

În urma evenimentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au acționat pentru scoaterea victimei din autoturism, un bărbat de 75 ani. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la spitalul din Piatra-Neamț.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat de 75 de ani, conducea un autoturism din direcția Piatra-Neamț spre județul Bicaz, ar fi efectuat o manevră de întoarcere a autoturismului spre Piatra-Neamț, fiind surprins și accidentat de o autocisternă condusă de un tânăr de 28 de ani, din județul Bacău.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 75 de ani și a unei pasagere de 73 de ani, din același autoturism.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

PUBLICITATE