Accident cu victime în Neamț. O maşină s-a răsturnat în lanul de porumb (FOTO)

Ieri seară, în jurul orei 21:20, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85,  pe raza comunei Secuieni.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un lan de porumb.

În autoturism se aflau conducătorul auto și 3 pasageri.

Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele au fost evacuate din autoturism  de către participanții la trafic.

La locul solicitării s-a deplasat și un echipaj cu ambulanță de la SAJ .

Două persoane (femei de 28 și 51 de ani) au primit îngrijiri medicale  la locul evenimentului,  după care au fost transportate la CPU Roman.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Potrivit IPJ Neamț, din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 55 de ani, din Cordun, conducea un autoturism pe DN 2 – E85, în localitatea Secuieni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe un teren viran.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două femei, în vârstă de 28, respectiv 51 de ani, ambele din Cordun, pasagere în autoturism.

Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE