Accident cu victimă la Girov. Un tânăr fără permis s-a răsturnat cu mașina și a fugit (FOTO)

Astîzi, în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Girov.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un șofer conducea un autoturism, în localitatea Girov, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se pe cupola autoturismului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui bărbat, în vârstă de 70 de ani, din Dragomirești, pasager în autoturismul în cauză.

Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto ar fi coborât din autoturism și ar fi părăsit locul accidentului.

În urma investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au reușit identificarea celui în cauză, un tânăr, în vârstă de 18 de ani, din Girov.

Totodată, verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE