Accident cu victimă la Dumbrava Roșie (FOTO)

În această dimineață, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe raza comunei Dumbrava Roșie.

La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță de la Serviciul de Ambulanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, pasager într-un autoturism, a necesitat îngrijiri medicale.

Aceasta a primit primul ajutor calificat la locul evenimentului de echipajul de la SAJ, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Potrivit Poliției Neamț, astăzi, în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 15, în Dumbrava Roșie.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că un conducător auto, în vârstă de 32 ani, din Piatra Șoimului, a efectuat un viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 26 de ani, din Poiana Teiului.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui pasager din primul autoturism, în vârstă de 42 de ani, din Poiana Șoimului.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE