Accident cu victimă încarcerată în Piatra-Neamț. O femeie, transportată la spital

Un accident de circulație, cu o victimă încarcerată, a avut loc astăzi, 6 decembrie, pe raza municipiului Piatra-Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10:30, pe b-dul G-ral Nicolae Dăscălescu (în fața grupului de firme TCE 3 Brazi)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, o dubă a ieșit din curtea firmei și nu a acordat prioritate unui autoturism marca Dacia care circula regulamentar pe direcția de mers Bacău – Piatra-Neamț. În urma impactului o femeie de 65 de ani din autoturismul marca Dacia a fost încarcerată. A fost preluată conștientă de echipajele medicale. Și șoferul din Dacie acuza dureri.

Conform IPJ Neamț: Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr de 20 de ani din Tupilați care a ieșit cu autoutilitara din curtea unei societăți pe b-dul G-ral Nicolae Dăscălescu fără să acorde prioritate autoturismului care circula dinspre Bacău spre Piatra-Neamț, condus de un bărbat de 78 de ani din Săvinești. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului autoturismului și a unei pasagere de 65 de ani din Săvinești. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetării sub aspectul săvâririi infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE