Accident cu victimă în Piatra-Neamț, provocat de un șofer cu permisul suspendat

Un bărbat de 65 de ani a cauzat un accident rutier în Piatra-Neamț după ce nu a respectat semnul de cedare a trecerii, rezultând rănirea unei femei. Testele alcoolice au fost negative, însă s-a descoperit că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

„La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 05:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe breteaua de legătură dintre strada Mihai Viteazului și Dărmănești, din municipiul Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 65 de ani, ar fi condus un autoturism, pe sectorul de drum anterior menționat, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Cedeaza trecerea, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa regulamentar.” – a transmis Poliția Neamț

Impactul a avut ca rezultat rănirea unei femei de 74 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 65 de ani. Victima a fost transportată imediat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Testele alcoolice efectuate la fața locului au arătat că amândoi conducătorii auto nu consumaseră alcool. Însă, ancheta ulterioară a relevat că bărbatul responsabil pentru accident avea dreptul de a conduce suspendat.

Poliția continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere fără permis de conducere, pentru a stabili toate circumstanțele incidentului.

PUBLICITATE