Accident cu victimă în Piatra-Neamț. Impact între două mașini (FOTO)

Un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară a avut loc astăzi, 20 noiembrie, în jurul orei 17:00, pe stada Olteniei din municipiul Piatra-Neamț.

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamț.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism (în care se aflau cinci persoane) și o autoutilitară (în care se afla doar conducătorul auto).” – a transmis ISU Neamț

Potrivit pompierilor, un bărbat, pasager din autoturism a fost asistat medical la locul evenimentului de echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 23 de ani, ce a necesitat îngrijiri medicale, a fost preluat și transportat de echipajul SMURD la UPU Piatra-Neamț.

ACTUALIZARE:

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un autoturism condus de un tânăr, de 27 de ani, din Bârgăuani, se deplasa pe strada Siret, ajuns la intersecția cu strada Olteniei ar fi pătruns în intersecție, fără a respecta semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Războieni.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 22 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE